Loading

  • 058 - 215 59 22
  • info@csldigitaal.nl

PFi Blade B2+ Digitale Snijtafel

PFi Blade B2+ Digitale Snijtafel

Compacte en betaalbare flatbed-snijoplossing

Gebruikmakend van een flatbedtafel en digitale snijtechnologie, produceert de PFi Blade B2 + digitale snijtafel kleine oplagen verpakkingen, op maat gemaakte kaarten en etiketten zonder dat fysieke matrijzen vereist zijn. Het PFi-mes snijdt, kiss-cut en rilt een keur aan substraten, waaronder papier, laminaten, kleefstoffen en synthetisch materiaal tot 1000 mm per seconde en tot 6 mm dik. Het is een betaalbare en veelzijdige oplossing voor het maken van prototypes en productie in kleine oplagen.

Geen stansmatrijzen vereist

Door de PFi Blade Connect-software, volgt de drie- voudige gereedschapskop de lijnen die op het snijbes- tand zijn ontworpen om toepassingen in elke gewen- ste vorm af te werken. Media worden op de flatbed op hun plaats gehouden door een vacuümzone, onder de transportband terwijl de gereedschapskop beweegt door het blad.

Automatisch invoersysteem

Met een stapelhoogte van 100 mm blijft de PFi Blade zeer productief werken. Elk vel wordt vacuüm gevoed waarbij het luchtmes helpt bij de vellenseparatie en vervolgens naar de snijtafel transporteert. De invoertafel gaat omhoog naarmate de vellen worden ingevoerd en kan opnieuw worden geladen zonder de bewerking te onderbreken.

Eenvoudige jobvoorbereiding en set-up

Maak het snijbestand in vectorprogramma’s zoals Adobe Illustrator en CorelDRAW om de gewenste sneden, kiss-cuts en scores te definiëren. Exporteer het snijbestand in een aantal ondersteunde formaten en upload het vervolgens naar de PFi Connect-software (pc wordt apart verkocht) wanneer de taak klaar is om uit te voeren. Bereid de afgedrukte illustratiebestanden voor door registratiemarkeringen op elke hoek van het vel en een QR-code toe te voegen. Tijdens het gebruik leest het CCD-registratiesysteem de QR-code en opent automatisch het bijbehorende snijbestand in de PFi Connect-software. Het leest ook registratie- markeringen en compenseert eventuele beeldverschui- vingen om ervoor te zorgen dat elk vel nauwkeurig wordt afgewerkt.

Standaard gereedschappen

Het PFi-mes wordt geleverd met vier snijgereed- schappen en een snijwieltje, en er kunnen maxi- maal 3 gereedschappen in de gereedschapskop worden toegevoegd. Stel ze in op het snijden van ingewikkelde vormen, kiss-cut labels, stickers en ril-lijnen om te voorkomen dat toner breekt op vouwen en hoeken van verpakkingen.

 

Image