Loading

  • 058 - 215 59 22
  • info@csldigitaal.nl

Drukkerij

Full colour drukwerk

CSL digitaal, briljant in drukwerk, produceert digitaal drukwerk tot een maximum afmeting van 53 x 75 cm. En posters zelfs tot 162,5 cm breed. De kracht van CSL digitaal is vooral: hoge kwaliteit drukwerk, gunstige prijsstelling, supersnelle levertijd en uitstekende service.

De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Huisstijldrukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. En natuurlijk promotiedrukwerk zoals flyers, folders, brochures en periodieken.

Maar ook offertemappen, urenbloks, schrijfbloks, sets in 2-voud, 3-voud of 4-voud. Wel of niet verzameld in bloks en afgewerkt met boorgaten, nummering of perforatie. In alle denkbare formaten binnen het maximale drukformaat.

Gepersonaliseerd drukwerk

Een mailing wordt door CSL digitaal in een handomdraai gepersonaliseerd. Op elke afdruk een unieke foto? Ook dat kan! Vaak worden mailingen voorzien van adresgegevens en het logo Port betaald. Maar personaliseren kan nog veel verder gaan.

Op elke afdruk kan bijvoorbeeld een andere foto gedrukt worden en kan de mailing persoonlijk gemaakt worden door in de aanhef en/of in de tekst de naam van de geadresseerde te gebruiken. Heeft u specifieke wensen? Vraag naar de mogelijkheden.

Personaliseren

Een groot voordeel van de digitale drukpers is dat in één drukgang het drukwerk kan worden gepersonaliseerd. Dit is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld mailings, uitnodigingen en ander gepersonaliseerd drukwerk.

Groot formaat posters

CSL digitaal beschikt over de nieuwste HP Latex 360 printer. Hiermee worden haarscherpe grootformaat posters vanaf 1 stuks tot maximaal 162,5 cm breed produceert. De afdruk wordt opgebouwd in 6 kleuren wat zorgt voor een sublieme kleurweergave. De printer drukt tot maximaal 91 m2 per uur en vlijmscherp op maximaal 1200 dpi!! De kleurechtheid is groot. Voor buitengebruik blijven de posters 3 jaar goed, gelamineerd zelfs 5 jaar!!

De posters zijn zeer geschikt voor Abri’s en langs de rondweg, op kantoor en beursstands. Maar de printer produceert ook probleemloos banners en roll-upbanners.

Werken aan een gezonder milieu

De inkten zijn op waterbasis en geurloos. Daarmee voldoen deze aan de hoge milieustandaarden: en zijn UL ECOLOGO®-gecertificeerd, Greenguard Gold-gecertificeerd en voldoen de afdrukken aan AgBB-criteria. Ook is de printer Epeat-geregistreerd® en voldoet daarmee aan de strenge richtlijnen voor energieverbruik.

Complete afwerkinrichting

CSL digitaal werkt nagenoeg alles af in eigen huis in de uitgebreide, moderne afwerkafdeling. Dit werkt kostenbesparend en garandeert snelle levertijden. De meest voorkomende werkzaamheden zijn: snijden, lamineren (mat- en glanslaminaat), nummeren, personaliseren, rillen, vouwen, inpakken, perforeren, vergaren, hechten, lijmen, naaien, nieten, wire-O en sets samenstellen.

Direct mail

Direct mail in elke vorm. CSL Digitaal neemt u alle werk uit handen. Drukken, personaliseren en aanbieden bij bijvoorbeeld PostNL. Direct mail is nog steeds één van de meest effectieve manieren om klanten te benaderen. En CSL digitaal doet dit in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld gedrukt op hvo, gesatineerd mc of sulfaatkarton, met of zonder 1-zijdig of 2-zijdig laminaat. Wilt u een proefdruk van uw mailing ontvangen? Stuur dan uw drukbestand naar ons door.

Groot formaat printwerk

Printwerk in grote formaten is een veelgevraagd product. Bijvoorbeeld voor posters.

Voorraadmagazijn

Drukwerk moet vaak snel geleverd worden. Zo snel, dat er geen tijd is om papier te bestellen dat de volgende dag bedrukt kan worden. Daarom houden we van ons hele papier-assortiment, onder de beste klimatologische omstandigheden, continu de voorraad op peil. Daarmee garanderen we korte levertijden.